Συνάντηση Αγγελόπουλου με τη Σαμιακή Ομογένεια στη Νέα Υόρκη

0
9

Στο πλαίσιο των εορτασμών 195ης επετείου της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821 στη Νέα Υόρκη, ο Δήμαρχος Μιχάλης Αγγελόπουλος βρέθηκε χθες κοντά στη Σαμιακή Ομογένεια. O κ. Αγγελόπουλος με μια σύντομη δήλωση κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τόνισε:
“Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση βρίσκομαι σήμερα εδώ! Η θερμή σας υποδοχή με κάνει πράγματι να αισθάνομαι ότι βρίσκομαι στη Σάμο μας!
Γνωρίζω με πόσο ζήλο και αγάπη οι σαμιακοί φορείς της ομογένειας καλλιεργούν και προβάλλουν την εικόνα, την ταυτότητα της Σάμου μας στην καρδιά της παγκόσμιας μητρόπολης. Είναι άλλη μια απόδειξη της ζωντάνιας και του δυναμισμού του σαμιώτικου στοιχείου ανά τον κόσμο. Δική μας προτεραιότητα είναι να επανασυνδέσουμε τους απανταχού ομογενείς με τη γενέτειρά τους Σάμο, δημιουργώντας μια πλατφόρμα επαφής και συνεργασίας των ανά τον κόσμο ομογενειακών συλλόγων με το νησί μας. Στην προσπάθεια αυτή προσδοκούμε και τη δική σας πολύτιμη βοήθεια και συμβολή.
Γνωρίζετε ότι το νησί μας, όπως και ολόκληρη η μητέρα πατρίδα, περνούν για μια ακόμα φορά δύσκολες στιγμές. Αλλά θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η Σάμος δεν έχει χάσει τίποτα από την ομορφιά της, οι κάτοικοί της διατηρούν το χαμόγελο και τη ζεστή, φιλόξενη διάθεσή τους. Σας καλώ ενόψει της νέας τουριστικής σεζόν που ξεκινά να μας δώσετε τη χαρά να σας δούμε στο όμορφο νησί μας, για να μοιραστούμε αναμνήσεις, γεύσεις και τη χαρά της ζωής που εμπνέει ο σαμιώτικος αέρας!
Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας απόψε εδώ και εύχομαι καλή αντάμωση!”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here