Ο Δήμος καλωσορίζει τους Τούρκους επισκέπτες που επέλεξαν τη Σάμο για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς

0
8

Ανακοίνωση με την οποία καλωσορίζει την παρουσία 300 Τούρκων επισκεπτών στο νησί μας για την αλλαγή του χρόνου, εξέδωσε ο Δήμος Σάμου. Σ’ αυτήν αναφέρει:

“Ο Δήμος Σάμου καλωσορίζει με μεγάλη χαρά τους  επισκέπτες από την Τουρκία που επέλεξαν το νησί μας για να γιορτάσουν την αλλαγή του χρόνου στο Βαθύ και τον Άγιο Κωνσταντίνο.

Είναι ακλόνητη πεποίθηση της δημοτικής αρχής ότι η καλλιέργεια διαπροσωπικών σχέσεων με τους πολίτες της γείτονος χώρας αποτελεί τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο  για να αμβλύνονται  διαφορές και να οικοδομούνται  σχέσεις φιλίας και συνεργασίας.

Οι Τούρκοι επισκέπτες συνεισφέρουν σημαντικά στην τοπική οικονομία και η παρουσία τους εδώ συνιστά την καλύτερη διαφήμιση για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, την ασφάλεια και την υποδειγματική φιλοξενία που προσφέρει η Σάμος στον τομέα του τουρισμού.

Ο Δήμος Σάμου έχει ως έχει συμβάλει ουσιαστικά στην τόνωση του τουριστικού ρεύματος από την Τουρκία στο νησί μας, με τη μεγαλύτερη έμφαση να έχει δοθεί στη διατήρηση του καθεστώτος της «ημερήσιας βίζας», που, με συντονισμένες προσπάθειες και συνεχείς παρεμβάσεις στα αρμόδια ελληνικά και ευρωπαϊκά όργανα πέτυχε μαζί με τους υπόλοιπους δήμους  να διατηρηθεί για το 2017.

Η συντονισμένη προσπάθεια  και στρατηγική μας θα συνεχιστεί και το 2018!

Θερμές ευχές για το νέο έτος με υγεία ειρήνη και προκοπή!

Εκ του Δήμου Σάμου”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here