2nd ANTI-CORRUPTION FORUM: Για μια βιώσιμη οικονομία στον κλάδο του καπνού

0
29

Ξεκίνησε το 2nd ANTI CORRUPTION FORUM : Για μια βιώσιμη οικονομία στον κλάδο του καπνού που διοργανώνει η Palladian Conferences στην προσπάθειά της να συμβάλει έμπρακτα στην προώθηση του διαλόγου για το φλέγον ζήτημα της καταπολέμησης της διαφθοράς.

Στόχος του συνεδρίου, που γίνεται στο στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών, είναι να τονίσει το ευρύτερο κοινωνικό ζήτημα που προκαλεί το παράνομο εμπόριο προϊόντων καπνού, τονίζοντας ταυτόχρονα την ανάγκη αντιμετώπισής του μέσω της φορολογικής σταθερότητας και της στενής συνεργασίας όλων των ενδιαφερομένων μερών, προκειμένου να διασφαλιστούν τα δημόσια έσοδα, η εμπορική βιωσιμότητα και οι ιδιωτικές επενδύσεις Ελλάδα.
Το συνέδριο απηύθυνε χαιρετισμό ο  Υφυπουργός Εξωτερικών , Τέρενς Κουίκ.
Το συνέδριο συντονίζει ο δημοσιογράφος Αντώνης Παπαγιαννίδης.
O γενικός γραμματέας κατά της διαφθοράς ο Κωνσταντίνος Χρήστου αναφέρθηκε στο παράνομο εμπόριο καπνικών προϊόντων , στα προληπτικά μέτρα που λαμβάνονται για την καταπολέμηση του αλλά και την ενδυνάμωση των ελεγκτικών αρχών. 

Θεματολογία

ΕΝΟΤΗΤΑ Ι

ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΠΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ-ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΜΩΝ.

ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΙ

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΩΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΠΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΙΙ

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΠΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ, ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

 

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here