Γιώργος Στάντζος: Τέσσερα λεπτά βίντεο για τέσσερα χρόνια ανυπαρξίας και αναποτελεσματικότητας

0
7

Βγάζοντας μπροστά τους αντιδημάρχους του και μέσα από τετράλεπτα βίντεο  (που μερικές φορές γίνονται και πέντε καθώς δεν το καταφέρνουν όλοι)  ο Γιώργος Στάντζος προσπαθεί να προβάλει το “έργο” που έχει κάνει αυτή την τετραετία στη δήμο Ανατολικής Σάμου.

Τέσσερα λεπτά βίντεο για τα τέσσερα χρόνια ανυπαρξίας της δημαρχίας του λένε όμως οι καλά γνωρίζοντες τα του δήμου.

O Γιώργος Στάντζός με τις καταγγελίες που έρχονται καθημερινά στη δημοσιότητα έχει χάσει το ηθικό πλεονέκτημα και όπως δείχνουν τα γεγονότα το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η καρέκλα της δημαρχίας και για αυτή θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσον.

Ο ίδιος ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου με ανάρτηση στο facebook γράφει: “Το χρονικό περιθώριο που μειοψηφίες και εξωθεσμικοί μηχανισμοί έκαναν κουμάντο και πίστευαν ότι κρατούν κάποιους σε “ομηρία” όπως και το νησί μας έχει λήξει προ πολλού”. Μόνο που όπως μαθαίνουμε αυτός είναι που κρατά σε ομηρία τους κατοίκους του δήμου τάζοντας τους διορισμούς, την ίδια ώρα που είδαν το φως καταγγελίες πως πέταξε στο δρόμο εργαζόμενη μητέρα γιατί δεν στηρίζει τον συνδυασμό του. Εύγε κ. Στάντζο.

Ο κ. δήμαρχος μιλάει για διαφάνεια αλλά οι καταγγελίες για απευθείας αναθέσεις σε γνωστούς και φίλους

Ο αντιδήμαρχοι του κάνουν φιλότιμη προσπάθεια μεσα σε τέσσερα λεπτά να παρουσιάσουν αυτά έγιναν ή θα γίνουν. Το πρώτο βίντεο κράτησε βέβαια 5 λεπτα και σαράντα δευτερόλεπτα, σημαδιακό ίσως για τα πόσα χρονια χρειάζεται ακόμη ο κ. Στάντζος για να κάνει αυτά που δεν έκανε…

Και αυτά που δεν έκανε είναι πολλά, βγάζουν μάτι και ταλαιπωρούν τους δημότες.

Ας τα θυμίσουμε λοιπόν στον αγαπητό δήμαρχο εμείς και χωρίς να έχουμε φτιάξει βίντεο

1. Βρωμάει το Βαθύ και το Πυθαγόρειο από αυτο που λένε βιολογικό ….Κάθεσαι να πιεις ένα καφέ και σου έρχεται η βρώμα. Μήπως είδατε τις αντιδράσεις στα πρόσωπα των τουριστών που καθόντουσαν αμέριμνοι να απολαύσουν το φαγητό ή το ποτό τους;

Μάλιστα η υπερχείλιση λυμάτων την Δευτέρα 21 Αυγούστου το βράδυ, από τον υποτιθέμενο Βιολογικό Καθαρισμό Πυθαγορείου, μέσα στο δρόμο , στις παρακείμενες παραλίες και στο λιμάνι Πυθαγορείου, έφερε με οξύτητα στην επιφάνεια τό πρόβλημα που έκρυβε «κάτω από το χαλί» η σημερινή δημοτική παράταξη.

2. Το νερό μιά υπήρχε δέκα κοβόνταν και μαζί και τα χέρια των επαγγελματιών που δυσανασχετούν με αυτή την κατάσταση και έψάχναν τρόπους να πλύνουν ποτήρια και πιάτα για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους. Ποιός θα επενδύσει τα λεφτά του με τέτοιες συνθήκες;

Να σας θυμίσουμε κ Δήμαρχε ότι πολλές κοινότητες αντέδρασαν μπροστά στην ολοφάνερη ανεπάρκεια σας  να βρεθεί λύση και σας χρεώνουν τα πολλά προβλήματα που παρουσιάζονται με την επάρκεια του νερού. Μάλιστα ήδη έχει επέμβει εισαγγελέας.

3. Το πρώην Ξενια στο Βαθύ πότε πιστεύετε ότι θα φτιαχτεί;  Σε κάποιο τετράλεπτο βίντεο σας ίσως;

Και ένα τελευταίο. Ταμπέλες σαν και αυτή στη διασταύρωση του αεροδρομίου δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Ας διορθώσουμε έστω τα απλά.

Οι εκλογές της 8ης Οκτωβρίου είναι ένας αγώνας για το αύριο των παιδιών μας για το μέλλον κάθε ενός από εμάς όπως λέτε και στην ανακοίνωση σας . Και αυτό το μέλλον δεν κερδίζεται με ευχολόγια.

 

neasamos.gr