Παλαιοκομματικά κόλπα από τον Κώστα Μουτζούρη – Μοιράζει χρήμα εν μέσω προεκλογικής περιόδου

0
8

Ο πνιγμένος απο τα μαλιά του πιάνεται, και ο Κώστας Μουτζουρής ‘βλέποντας” πως δεν έχει ελπίδα να επανεκλεγειίστην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου αποφάσισε να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα πρικειμένου να αυξήσει την επιρροή του μήπως και έτσι καταφέρει να ανεβάσει λίγο τα ποσοστά του.

Το θέμα όμως είναι πως με τις ενέργειες του εκθέτει πέρα απόν εαυτό του (που λίγο μας απασχολεί) και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Γιατί λίγο αργά θυμήθηκε ο κ. Περιφερειάρχης να ασχοληθεί με την τουριστική προβολή των νησιών και όλος τυχαίως μερικές εβδομάδες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές και την ώρα που η Ελλάδα καίγεται και πνίγετα  απο τις απανωτές καταστροφές.

Δυστυχώς όμως για τον κ. Μουτζούρη οι παλαιοκομματικές πρακτικές του έγιναν αντιληπτές.

Διαβάστε τη γράφει το powergame.gr για την απόφαση του Περιγφερειάρχη μας που δυστυχώς μας εκθέτει όλους.

Σκορπά χρήμα ο Μουντζούρης 

Τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης του Βορείου Αιγαίου επιλέγει να στηρίξει, λίγο πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουντζούρης, που έχει αρχίσει να ζορίζεται (γενικώς) έναν μήνα πριν από τις εκλογές. Αντικείμενο των αποφάσεων που εντόπισε ο άνθρωπός μου από τη Διαύγεια είναι η έγκριση διαφημιστικής προβολής συνολικά των νησιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Η διαφημιστική προβολή, σύμφωνα με τις αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, θα γίνουν σε όλα τα τοπικά μέσα της Λέσβου, της Χίου και της Σάμου. Μάλιστα, η συνολική δαπάνη για την τουριστική προβολή των νησιών του Βορείου Αιγαίου θα ανέλθει σχεδόν στις 90.000 ευρώ. Και, όπως ανέφερα και στην αρχή, ο γίγαντας Μουντζούρης επιλέγει να μοιράσει τα συγκεκριμένα χρήματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες.