Αλ. Βούτσιτς: «Μεγάλος φίλος της Σερβίας ο Κ. Μητσοτάκης»

0
304

Στην οικία του στο Βελιγράδι φιλοξένησε το βράδυ της Κυριακής ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Αλ. Βούτσιτς ανήρτησε στο Instagram φωτογραφία μαζί με τον Έλληνα πρωθυπουργό μπροστά από μία εστία ποδοσφαίρου όπου έγραψε: «Αυτήν την εστία πίσω από τον πρωθυπουργό Μητσοτάκη και εμένα την αγόρασε ο πατέρας μου για τον μικρό Βούκαν (σ.σ.: ο εξάχρονος γιος του Αλ. Βούτσιτς). Ο Κυριάκος και εγώ απλά βγήκαμε φωτογραφία με την μπάλα. Χαίρομαι που μπορώ να φιλοξενήσω έναν μεγάλο φίλο της Σερβίας, είμαι περήφανος για την προσωπική μας σχέση, πιστεύω ότι θα επιτύχουμε σπουδαία αποτελέσματα στη βελτίωση της συνεργασίας μεταξύ των αδελφών λαών, του σερβικού και του ελληνικού».

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός πραγματοποιεί επίσκεψη εργασίας στο Βελιγράδι, όπου σήμερα Δευτέρα θα έχει συνομιλίες με τον πρόεδρο της Σερβίας. Θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών των δύο χωρών και το μεσημέρι οι δύο ηγέτες θα απευθύνουν χαιρετισμό σε ελληνοσερβικό επιχειρηματικό φόρουμ που διοργανώνεται από το Εμπορικό Επιμελητήριο της Σερβίας.

Στην επίσκεψη του στη Σερβία τον Έλληνα πρωθυπουργό συνοδεύουν ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θόδωρος Σκυλακάκης.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here