Ευχαριστήριο Δήμου Ανατολικής Σάμου για τον Ημιμαραθώνιο «Πυθαγόρας ο Σάμιος»- Αποτελέσματα αγώνων

0
791

Διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία, για έβδομη συνεχή χρονιά, ο Ημιμαραθώνιος «Πυθαγόρας ο Σάμιος», την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024. Ο αγώνας των 21 χμ. διοργανώθηκε από το Δήμο Ανατολικής Σάμου με την υποστήριξη της 79 ΑΔΤΕ και, για ακόμη μία χρονιά, ήταν υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου απευθύνει τις θερμές ευχαριστίες του καταρχήν σε όσες και όσους συμμετείχαν στον Ημιμαραθώνιο, τον λαϊκό  αγώνα δρόμου 4 χιλιομέτρων και τον αγώνα  δρόμου Special Olympics  600 μέτρων για αγόρια και κορίτσια.

Επίσης ευχαριστεί για την καίρια συμβολή τους στην διεξαγωγή των αγώνων την Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου και ειδικότερα το Τμήμα Τροχαίας, το Λιμενικό Σώμα, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό – Περιφερειακό Τμήμα  Σάμου, το ΕΚΑΒ, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (ΕΟΔ)- Παράρτημα Σάμου, τα εθελοντικά κλιμάκια Πυθαγορείου, Μυτιληνιών, Χώρας, Ηραίου και Βαθέος, τον Αθλητικό Εκπολιτιστικό Σύνδεσμο Σάμου «ΑΘΛΕΩΝ» και τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ωκυρρόη η Σαμία». Επίσης τα Γυμναστήρια Ακαδημία Σάμου & Ακαδημία Καρλοβάσου και το Γυμναστήριο ΠΑΛΜΟΣ  στο Βαθύ.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνει σε όλους τους χορηγούς της διοργάνωσης: Γεώργιος Α. Κυριαζής Α.Ε., Ποτοποιϊα ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ, Αντιπροσωπείες – Διανομές Ειδών Διατροφής Κίμων Νικ. Καββάδας, Φρουτοπία Οπωροπαντοπωλείο, Φρουτεμπορική Ναούσης, Φρουταγορά ΜΙΧΕΛΗΣ, Coca-Cola Tρία Έψιλον και την Blue Star Ferries.

Θερμές ευχαριστίες, τέλος, στα τοπικά ΜΜΕ για την κάλυψη του γεγονότος.

Τα αποτελέσματα των αγώνων έχουν ως εξής: