Α΄ Όμιλος
ΑΨΕΣ Πυθαγόρας- Α.Ο.Σάμου 6-2
Καλύτερος ο Πυθαγόρας κέρδισε το παιγνίδι και την πρόκριση από τον ΑΟ Σάμου. Τα γκολ πέτυχαν για τους γηπεδούχους οι Σολωμονίδης (2′), Κατσίκας (5′), Σαράντου (30΄), Κάρσας (40΄), (Τσεβάς 59΄ και 71΄). Για τους φιλοξενούμενους ο Μωραΐτης ( 7΄ και 78΄).
Φωτογραφίες ΕΔΩ
Στο άλλο παιγνίδι του ομίλου Α.Ε. Καρλόβασι – Α.Σ Λαίλαπας 4-0 , επόμενος αγώνας του πρώτου ομίλου ΑΨΕΣ Πυθαγόρας- Α.Ε. Καρλόβασι
Β΄ Όμιλος
Α.Ε. Βαθ. Πανσ/κού – Αγ. Αθανάσιος 5-2
Το πάλεψε ο Αγ. Αθανάσιος όμως η ανωτερότητα της Α.Ε. Βαθ. Πανσ/κού δεν άφησε τον Αγ. Αθανάσιο να ονειρεύεται κάτι καλύτερο από την ήττα ,αλλά με πολύ καλή εμφάνιση . Τα γκολ Δρακόπουλος στο 10΄1-0, Χριστοδούλου στο 22΄1-1 , Σεβαστάκης στο 44΄ 2-1, Στασινής Β. στο 47΄με πέναλτι το 2-2, Χατζηκωσταντής στο 65΄το 3-2, και ο Θύμιος στο 73΄και 85΄.
Διαιτητές : Σίπκας, Συριανόγλου, Ρήγλη
Συνθέσεις
Α.Ε. Βαθ. Πανσ/κού: Κόττορας , Παπαθεοδώρου( Μούτσος), Λυγνός (Γρυπαίος), Παλάσκας, Σεβαστάκης, Δριτσάκης, Τσούκας, Σιαφίλιος(Θύμιος), Χατζηκωσταντής, Βαρδίκος, Δρακόπουλος.
Αγ. Αθανάσιος: Σέφα, Σκόρπος ( Πολυχρονίδης), Χατζημανώλης, Θανάσης, Τέγος, Kanberai (Αρχοντούλης), , Αθανασίου, Στασινής Δ., Στασινής Β., Ιατρόπουλος, Χριστοδούλου.
Φωτογραφίες ΕΔΩ
Στο άλλο παιγνίδι του ομίλου ΑΕΣ Φοίνικας – Α.Ο Πολυκράτης 0-4.
Επόμενος αγώνας του δευτέρου ομίλου Α.Ο Πολυκράτης-Α.Ε. Βαθ.Πανσ/κού
Γ΄ Όμιλος
Αρίσταρχος – Κεραυνός Πλατάνου 3-1
Οι φιλοξενούμενοι αν και αγωνίζονταν με αρκετά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα δυσκόλεψε τον Αρίσταρχο που στο τέλος κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-1.
Τα γκολ πέτυχαν στο 17΄ο Ταμβακολόγος το 0-1, στο 75΄ 0 Κελεμένη το 1-1 , ο Κότσιρας στο 78΄το 2-1. Στο 87΄ο Πλάτανος είχε σουτ στο δοκάρι , το τελικό 3-0 πέτυχε ο Λέτσιος στο 90΄.
Συνθέσεις
Αρίσταρχος: Ασωνίτης, Σουλιώτης, Τριανταφύλου, Μπαξεβάνος, Cela, Καζόγλου, Σούλιας, Παρασκευής, Κότσιρας, Καραμπίνης, Ηλίάδης. (Μάνος, Λέτσιος, Κελεμένη)
Κεραυνός Πλατάνου: Ανδριαδάκης, Ταμβακολόγος, Μερκάης, Γ. Γούλας, Μιχάλαινας, Αποστόλου, Τσεσμελής, Α. Γούλας, Παπαγεωργίου, Κοσμάς, Κατταβένος.
Φωτογραφίες ΕΔΩ
Στο άλλο παιγνίδι του ομίλου Σχ. Θετ. Επ/μών – ΑΣΣ Αναγέννηση 0-0 κ.α 4-3 πέναλτι
Επόμενος αγώνας του τρίτου ομίλου Σχ. Θετ. Επ/μων- Αρίσταρχος
Δ΄ Όμιλος Ικαρίας-Φούρνων
Α.Ο. Μεσαριάς – ΠΑΣ Ίκαρος 3-3 κ.α 4-3 πέναλτι
Την πρόκριση πήρε η Μεσαριά στην διαδικασία των πέναλτι με 4 – 3 σε ένα παιγνίδι θρίλερ αφού στην κανονική διάρκεια του αγώνα ο Ίκαρος προηγήθηκε με 0-3 αλλά η Μεσαριά κατάφερε να τον ισοφαρίσει στο 90΄σε 3-3 και έστειλε το παιγνίδι στην παράταση και στα πέναλτι. Η Μεσαριά με καλύτερη ψυχολογία στα πέναλτι κατάφερε τελικά να πάρει την πρόκριση με 4-3.
Ο Ίκαρος τελείωσε τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κουτσουναμέντου.
Διαιτητής: Τσαρνάς.
Α.Σ. Κουρσάρος-Α.Γ.Σ. Διαγόρας 1-4
Σε ένα καλό παιχνίδι που έγινε στους Φούρνους, ο Διαγόρας πήρε την νίκη πρόκριση από τον αξιόμαχο Κουρσάρο
Διαιτητής: Τσαρνάς.
Επόμενος αγώνας του τρίτου ομίλου Α.Γ.Σ. Διαγόρας- Α.Ο. Μεσαριάς