You Are Here: Home » week » Οι κυριότερες ειδήσεις στις 16/3

Οι κυριότερες ειδήσεις στις 16/3

Οι κυριότερες ειδήσεις στις 16/3

Αισιοδοξία στην Ευρώπη .. καθώς ο κεντροδεξιός πρωθυπουργός της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε πάρά τις εκλογικές του απώλειες επικράτησε στην διαδικασία των Ολλανδικών εκλογών του ακροδεξιού-ευρωσκεπτικιστή Γκέρτ Βίλντερς

Ανοδικά εξακολουθεί η ανεργία στην Ελλάδα.. καθώς στο 23,6% διαμορφώθηκε το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα το δ’ τρίμηνο του 2016 παρουσιάζοντας αύξηση από το 22,6% του γ’ τριμήνου πέρυσι

Μερικές μόνον ημέρες έμεινε ο Κιμούλης στην θέση του προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος…καθώς παραιτήθηκε σήμερα από την θέση αυτή.

Πάσχα με τον νέο οδικό άξονας Πατρών-Πύργου θα κάνουν οι εκδρομείς όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.

Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρά η επόμενη ημέρα για το δίκτυο των πρακτορείων του ΟΠΑΠ…στο επίκεντρο τα πρακτορεία: Παιχνίδια Play, Virtual sports, 32% φθηνότερο ρεύμα, ακύρωση αδιάθετων λαχείων

Ξεκινά αύριο στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών το τρίημερο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας 2017, το μεγαλύτερο πολυσυνέδριο σε θέματα επιχειρηματικότητας των νέων και επαγγελματικού προσανατολισμού.

Για πολλά ακόμη Eurogroup θα κάνουμε με τον Γερούν .. Ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών Γ. Ντάισελμπλουμ, του οποίου το Εργατικό Κόμμα υπέστη ήττα στις χθεσινές εκλογές ανέφερε ότι η θητεία του στο τιμόνι του Eurogroup διαρκεί έως τον Ιανουάριο του 2018.

Διακοπές στις ελληνικές γαλάζιες ακτές… Σταθερά μέσα στις 3 πρώτες θέσεις παγκοσμίως σε αριθμό βραβευμένων ακτών η χώρα μας σύμφωνα την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης με 430 βραβεύσεις για την Ελλάδα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στηρίζει τα παιδιά στην Συρία…με το μήνυμα «Σώστε τα Παιδιά στη Συρία» εκφράζει τις ανησυχίες του ο διάσημος ποδοσφαιριστής.

Πραγματικό τρόμος αισθανόμαστε από την απώλεια του κινητού μας.. όπως προκύπτει από μια νέα βρετανική έρευνα, η οποία ζήτησε από 2.000 άτομα να αξιολογήσουν τα γεγονότα στη ζωή τους που τους αγχώνουν περισσότερο.

Τροπολογία για διευκολύνσεις στις τράπεζες να προχωρήσουν στις ρυθμίσεις των κόκκινων δανείων…δίνει τη δυνατότητα στα πιστωτικά ιδρύματα να αποσβένουν σε διάστημα 20ετίας τις ζημιές που προκύπουν απο τις ρυθμίσεις αυτές. Αφορά ζημιές στους ισολογισμούς των τραπεζών που αφορούν διαγραφές οφειλών λόγω των ρυθμίσεων και οι οποίες στο βαθμό που σχηματίζουν αναβαλλόμενη φορολογική απαίτηση απο το δημόσιο θα μπορούν να μετρούν τα εποπτικά τους κεφάλαια.

Έκρηξη στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι…ο μηχανισμός στάλθηκε με το ταχυδρομείο, μία γυναίκα τραυματίστηκε στα χέρια και στο πρόσωπο.

Προσοχή στην λεύκανση δοντιών…. Αποτελεί οδοντιατρική πράξη και πρέπει να διενεργείται από οδοντίατρο και σε χώρο που έχει άδεια λειτουργίας οδοντιατρείου αναφέρει ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής

About The Author

Number of Entries : 1933
Scroll to top