Με δίκαιη νίκη κατάφερε να μπει στην κλήρωση για τα πλέι οφ του Europa League ο Παναθηναϊκός.
Οι πράσινοι απάντησαν στο γκολ της Γκαμπάλα και επικράτησαν 2-1 μέσα στο Μπακού. Σε συνδυασμό με τη νίκη στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε πανηγυρικά στην επόμενη φάση.
Οι Αζέροι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Μολέδο κι έβαλαν «φωτιά» στο ματς.
Στο 63’ όμως, ο Καμπέσα έπιασε βολίδα μέσα από την περιοχή και ισοφάρισε, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έπιασε εκπληκτικό διαγώνιο σουτ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΠΑΟΚ, ΠΗΡΕ ΑΞΙΑ ΝΙΚΗ
Ο ΠΑΟΚ ήταν σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με το πρώτο ματς, επικράτησε πολύ άνετα με 2-0 της Ολιμπίκ Ντόνετσκ και προκρίθηκε στα πλέι οφ -μετά και το 1-1 του πρώτου αγώνα.
Ο Μακ με εξαιρετική κίνηση και ωραίο σουτ συνδύασε το πρώτο του ματς στην επιστροφή του στην Τούμπα με γκολ, ενώ ο Τσίμιροτ με απίθανη σουτάρα από τα 35 μέτρα έγραψε το 2-0 για τον ΠΑΟΚ. Δεν απείλησε ιδιαίτερα η Ολιμπίκ, που προσπάθησε να παίξει στην κόντρα-επίθεση αλλά η καλοστημένη άμυνα της ομάδας του Στανόγεβιτς την κράτησε μακριά από την εστία του Ρέι.