Αγανάκτηση από την αναλγησία της Πολιτείας

0
17

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Σαμιακής Γνώμης» η κοινωνία της Σάμου είναι εξοργισμένη εξαιτίας του οτι η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε πολύτεκνη χήρα, μητέρα τεσσάρων (4) παιδιών. Η συγκεκριμένη γυναίκα είχε χάσει τον 34χρονο σύζυγο της σε τροχαίο ατύχημα  στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου στη Σάμο, πριν από ένα περίπου χρόνο.

Ο Νικόλαος Κλώθος είχε τότε συγκλονίσει το πανελλήνιο, αφού περίμενε τραυματισμένος στην άσφαλτο πάνω από 1,5 ώρα, λόγω έλλειψης ασθενοφόρου στο νησί.

Σήμερα και ενώ έχει περάσει πάνω από ένας (1) χρόνος, η 39χρονη χήρα κυρία Χαραλαμπάκη Καλλιόπη, είναι άνεργη με 4 ανήλικα παιδιά(11, 9,7 και 2 ετών) περιμένοντας ακόμη από το κράτος να της βγάλει τη σύνταξη χηρείας.

Η ΔΕΗ, την παραμονή των Χριστουγέννων  έκοψε το ρεύμα στην οικία της πολύτεκνης χήρας λόγω οφειλών.Στις 28/12, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου κ. Απόστολος Τσιώλης, όταν έμαθε για το περιστατικό αυτό μετέβη στην οικία της πολύτεκνης οικογένειας και επανέφερε το ρεύμα.

Σε δηλώσεις του στην ”ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ” ανακοίνωσε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να συλληφθεί και δήλωσε αποφασισμένος πως “…η οικογένεια θα κάνει πρωτοχρονιά με αξιοπρέπεια” .

Ο Πρόεδρος των Πολυτέκνων όπως δήλωσε  θα είχε επικοινωνία σήμερα το πρωί με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Πάνο Σκουρλέτη όπου θα του ζητήσει την παρεμβασή του!

Στο πλευρό της οικογένειας βρίσκονται εκατοντάδες πολίτες της Σάμου που είναι πρόθυμοι να συμπαρασταθούν με κάθε μέσο στην περιπέτειά της.

πηγή είδησης

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here