Ευχαριστίες του Εμπορικού Συλλόγου και του Συλλόγου Εστίασης και Ψυχαγωγίας για την εορταστική περίοδο

0
10

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου και ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σάμου, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν για την παρουσία τους όλους τους συμπολίτες αλλά και επισκέπτες που συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις στην πόλη μας κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων αλλά και που μας τίμησαν με τις αγορές τους όλες τις εορταστικές ημέρες, παρόλο που ο καιρός δεν ήταν σύμμαχός μας και ακυρώθηκαν αρκετές προγραμματισμένες εκδηλώσεις.

   Για την διοργάνωση και την υποστήριξη στις εκδηλώσεις θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα:

   Τον Δήμο Σάμου και το Δήμαρχο Μιχάλη Αγγελόπουλο για την όλη διεξαγωγή των εορταστικών εκδηλώσεων, τον στολισμό την πόλης,  αλλά και την οικονομική βοήθεια που παρείχε.

   Επίσης ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις «Κ. Καραγιάννη Ο.Ε», το Ζαχαροπλαστείο «Ματρώνα», την κα Ευδοκία Μαθιού για το face painting, τις κυρίες Ευαγγελία Σερασκέρη και Ρένα Κώστογλου για τις γευστικές τους δημιουργίες καθώς και όσους βοήθησαν έτσι ώστε οι κάτοικοι και οι επισκέπτες στην πόλη μας να γιορτάσουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

   Τα Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου και του Συλλόγου Εστίασης και Ψυχαγωγίας, υπόσχονται να συνεχίσουν τις δράσεις τους και με άλλες ενέργειες που θα στηρίζουν και θα προβάλλουν τον τόπο μας.

 

 

 

 

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ                ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

             ΣΑΜΟΥ                                                                       ΣΑΜΟΥ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here