Το Νοσοκομείο Σάμου ενημερώνει για την πρόοδο της επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει

0
10

Η πίεση από την αγανάκτηση και αντίδραση που προκάλεσαν οι απώλειες ανθρώπινων ζωών λόγω ελλείψεων που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, αρχίζει και αποδίδει θετικούς καρπούς, όσο αφορά την σταδιακή επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο μας.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου αισθάνεται την υποχρέωση να ενημερώσει την κοινή γνώμη για τις ενέργειες που έχουν γίνει  προς αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημοσιεύτηκαν στα τοπικά ΜΜΕ και απασχόλησαν το Δημοτικό Συμβούλιο Σάμου :
1.Επισκευάστηκαν ο κύριος και ο εφεδρικός κλίβανος αποστείρωσης
2.Εγκριθηκε από την Επιτροπή Προμηθειών Υγειας ο διαγωνισμός για την αγορά νέου κλιβάνου αποστείρωσης και προκηρύχτηκε ο διαγωνισμός με καταληκτική ημερομηνία  ανοίγματος προσφορών την 08η/03/2016
3.Επισκευάστηκε η βλάβη  και αποκαταστάθηκε η παροχή νερού σε θαλάμους της Παθολογικής και της Χειρουργικής Κλινικής
4.Επισκευάσθηκε ο διάδρομος του Χειρουργείου
5.Μετακινήθηκαν δυο φορές στο Νοσοκομείο Σάμου Ιατροδικαστής και νεκροτόμος  και διεκπεραίωσαν όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις.
6. Παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ- Τομέας  Σάμου δυο καινούργια ασθενοφόρα ιδιοκτησίας Νοσοκομείου για άμεση χρήση
7.Παρελήφθησαν πέντε (5) καινούργιοι ηλεκτροκαρδιογράφοι για τις ανάγκες του τμήματος Επειγόντων, των Εξωτερικών Ιατρειών , της ΜΕΘ και της Χειρουργικής Κλινικής
8.Αντικατασταθηκε ο εκτυπωτής και ανακτήθηκε  η δυνατότητα πραγματοποίησης ηλεκτροεγκεφαλογραφημάτων
9.Προσελήφθησαν επικουρική ιατρός Αναισθησιολόγος με τριετή σύμβαση, μόνιμος Τεχνολόγος Ακτινολογικού Εργαστηρίου και ένας  Παιδίατρος, ένας  Χειρουργός , τέσσερις Νοσηλευτές /τριες , δυο Τεχνολόγοι Ιατρικών εργαστηρίων , ένας Τεχνολόγος Ακτινολογικού Εργαστηρίου ,  ένας τραυματιοφορέας με οχτάμηνη σύμβαση.
10.Προσελήφθησαν δυο μόνιμοι διασώστες  του ΕΚΑΒ και πέντε για οχτάμηνη σύμβαση. Η δυνατότητα να έχουμε δυο ασθενοφόρα σε ετοιμότητα καθίσταται εφικτή.
11.Έχουμε δεχτεί αρκετές δωρεές σε υγειονομικό υλικό και εξοπλισμό
Η προσπάθεια που καταβάλλουν οι Εργαζόμενοι και η Διοίκηση του Νοσοκομείου αρχίζει να αποδίδει .Η στήριξη της τοπικής κοινωνίας που ήδη εκφράζεται με πολλούς τρόπους αποτελεί την καλύτερη εγγύηση.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here