Ενημερωτική συνάντηση την Πέμπτη 8/10, για την αναθεώρηση του περιφερειακού πλαισίου χωροταξικού σχεδιασμού

0
20

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στο πλαίσιο της διαδικασίας του δημόσιου διαλόγου για το Β1 Στάδιο της μελέτης «Αξιολόγηση, Αναθεώρηση και Εξειδίκευση του Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου» και προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα πληρέστερης ενημέρωσης όλων των τοπικών φορέων και πολιτών, διοργανώνει  ενημερωτική συνάντηση στη Σάμο  την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015, ώρα 09:30 στη Σάμο, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου. Στην Ικαρία θα παρακολουθήσουν τη συνάντηση μέσω τηλεδιάσκεψης στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Επαρχείου Ικαρίας.

Στο πλαίσιο των ενημερωτικών συναντήσεων, στις οποίες έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν οι τοπικοί φορείς και μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι πολίτες, θα γίνει σύντομη παρουσίαση της πρότασης του Β1 Σταδίου της μελέτης από τους Μελετητές και Στελέχη της Διεύθυνσης Χωροταξικού Σχεδιασμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Οι προτάσεις των τοπικών φορέων και των πολιτών, θα πρέπει να κατατεθούν γραπτώς, το αργότερο έως τις 16 Οκτωβρίου 2015 στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις ep.perivallon@pvaigaiou.gov.gr και perivallon@pvaigaiou.gov.gr , προκειμένου να ληφθούν υπόψη στη διαδικασία γνωμοδότησης του Περιφερειακού Συμβουλίου που θα ακολουθήσει.
Όλα τα στοιχεία της Μελέτης (κείμενα και χάρτες) έχουν τεθεί σε κοινή πρόσβαση για αναλυτική ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου φορέα ή πολίτη στο διαδικτυακό τόπο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://www.pvaigaiou.gov.gr/web/guest/meletes
καθώς και στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΚΑ:
http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=232&language=el-GR

Πληροφορίες για το περιεχόμενο του φακέλου παρέχονται επίσης από τη Διεύθυνση Χωροταξικού Σχεδιασμού, του ΥΠΕΚΑ, Αμαλιάδος 17, Αθήνα 115 23, τηλ.213 1515 227-228 και από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, Βουρνάζων 2, Μυτιλήνη 81 100, τηλ. 2251354810.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here