ΣΥΡΙΖΑ: Ανήμερα των ανακοινώσεων του Αλ. Τσίπρα θυμήθηκε ο κ. Μητσοτάκης το ΕΣΥ

0
7

Βολές κατά του πρωθυπουργού, τον οποίο κατηγορεί ότι αντιμετωπίζει την πανδημία «με όρους επικοινωνίας και προπαγάνδας» εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με αιχμή την έκτακτη σύσκεψη που συγκλήθηκε υπό τον Κ. Μητσοτάκη για την επιδημιολογική κατάσταση στην Αττική.

«Η πληρότητα στις ΜΕΘ στην Αττική αγγίζει το 100%, το ΕΣΥ έχει γίνει σύστημα μίας νόσου με εκατοντάδες ακυρώσεις χειρουργείων, το lockdown τεσσάρων μηνών έχει αποτύχει πλήρως και ο κ. Μητσοτάκης συσκέπτεται» σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση και προσθέτει: «Ούτε λόγος για επίταξη των ιδιωτικών κλινικών, παρά την ασφυξία στις ΜΕΘ. Ούτε λόγος για συνταγογράφηση των τεστ, για μέτρα για τα ΜΜΜ και τους μεγάλους εργασιακούς χώρους».

«Ένα χρόνο μετά το πρώτο κρούσμα και εντελώς συμπτωματικά την ημέρα που ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ανακοινώνει την πρότασή του για το νέο ΕΣΥ, ο κ. Μητσοτάκης θυμήθηκε να προαναγγείλει υποσχέσεις για μέτρα ενίσχυσης του ΕΣΥ. Δυστυχώς ο κ. Μητσοτάκης είναι κατώτερος των περιστάσεων και αντιμετωπίζει την πανδημία μόνο με όρους επικοινωνίας και προπαγάνδας» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας θα παρουσιάσει σήμερα το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για το νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here