Γ.Παπανδρέου από Βόλο: “Στόχος μου το καλό της παράταξης, όχι άλλη μια καρέκλα”

0
9

Με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά, ξεκίνησε η ομιλία του υποψηφίου για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα (14/11) τον Βόλο, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας και μίλησε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Ξενία.

Ο πρώην πρωθυπουργός συνέδεσε μάλιστα, την απόφασή του να διεκδικήσει την προεδρία του ΚΙΝ.ΑΛ. με τον θάνατο της προέδρου του Κινήματος, λέγοντας πως αποφάσισε να μπει σε αυτή τη μάχη, βλέποντας την έντονη αγωνία στα μάτια του κόσμου μετά την απώλεια της Φώφης Γεννηματά.

«Νομίζω ότι ήδη –  χωρίς να μπαίνουμε στην ανάλυση δημοσκοπήσεων – βλέπει κανείς την κινητικότητα και το ενδιαφέρον του κόσμου και όχι απλώς μια περιέργεια. Στα μάτια το κόσμου υπάρχει η ελπίδα ότι μπορούμε να φτιάξουμε ξανά τη μεγάλη, ισχυρή προοδευτική παράταξη» τόνισε ο κ. Παπανδρέου, προσθέτοντας ότι εκτιμά όλους τους συνυποψηφίους του και ότι θα προχωρήσουν ενωμένοι.

Ως βασικά πλεονεκτήματα της υποψηφιότητάς του πρόβαλε την εμπειρία που – όπως είπε – διαθέτει, την γνώση που φέρει μαζί με την παράδοση που όλος ο κόσμος γνωρίζει και την αφοσίωσή του σε αρχές και αξίες. Στο ίδιο πλαίσιο, επισήμανε πως ποτέ δεν φοβήθηκε να συγκρουστεί με δυνάμεις και είναι εκ νέου έτοιμος να συγκρουστεί με τα κακώς κείμενα στη χώρα μας.

«Έχω περάσει από πολλά αξιώματα: πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, έχω κάνει υπουργός, έχω κάνει πρωθυπουργός. Δεν είναι στόχος μου μια ακόμη καρέκλα. Στόχος μου είναι να δώσω την ψυχή μου, μαζί σας, σε αυτή την παράταξη για να δούμε ξανά τον ήλιο να λάμπει πάνω από την Ελλάδα» δήλωσε με έμφαση ο κ. Παπανδρέου, εκφράζοντας τη χαρά του για την επαφή και επικοινωνία με τους πολίτες της περιοχής, στο πλαίσιο συνδιαμόρφωσης ενός μεγάλου ρεύματος για την παράταξη.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here