Ενημερώνονται οι παραγωγοί, μέλη του Συνεταιρισμού, ότι συνεχίζεται η παραλαβή σταφυλιών στο οινοποιείο Καρλοβάσου του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
-Γίνεται ιδιαίτερη σύσταση στους παραγωγούς, να προσπαθούν κατά το δυνατόν να μην παραδίνουν σταφύλια κάτω των 14,0 Βe για να επιτευχθεί, καλύτερη οινοποίηση των γλυκών οίνων και
-Τα Ερυθρά οινοποιήσιμα σταφύλια Α΄ ποιότητας να προσκομίζονται σε καφάσια, με βαθμό γλυκύτητας Βe 12 και άνω, υγιή και με ανεπτυγμένο το χρώμα τους.