Νέες βολές Βενιζέλου σε Γεννηματά: Δεν με ρώτησε για το Σύνταγμα

0
13

Επιμένει ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη διαφωνία του κατά της πρωτοβουλίας του Κινήματος Αλλαγής για την αναθεώρηση του Συντάγματος.

Ο κ. Βενιζέλος ερωτώμενος σχετικά τόνισε πως δεν ρωτήθηκε από το Κίνημα Αλλαγής για την εν λόγω πρωτοβουλία, η οποία οδηγεί σε «στρατηγική σύγχυση», καθώς την ώρα που βάλλεται η κυβέρνηση για την «επίθεση στους θεσμούς» το Κίνημα τείνει εμμέσως πλην σαφώς χείρα συνεργασίας στην Κυβέρνηση.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης επικαλούμενος και την ιδιότητα του ως καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου έδειξε σαφώς την ενόχληση του για το γεγονός πως δεν ρωτήθηκε από την ηγεσία του κόμματος, όπως και ο κ. Λοβέρδος ο οποίος επίσης έχει την ιδιότητα του καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου.

Υπενθυμίζεται ότι χθες η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά έστειλε επιστολή στους πολιτικούς αρχηγούς με τις προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής για το Σύνταγμα, ζητώντας να ξεκινήσει η διαδικασία, ενώ ο προκάτοχός της σε άρθρο του τασσόταν ευθέως κατά μιας τέτοιας διαδικασίας με το επιχείρημα ότι με την παρούσα κυβέρνηση αυτό δεν μπορεί να συμβεί.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here